Bezoek ons!

Volg ons!

Vind ons!

Manus

Manus is de doordrinker van Dampegheest. Door het lage aloholpercentage van 4,7% is dit een ideale dorstlesser. Ook voor de pils drinkers onder ons is dit een heerlijk karaktervol bier. Manus is een lichtblond helder bier met nagisting op de fles. De mout en hop aroma geeft dit bier ondanks zijn lage alcohol percentage een ronde en volle smaak.

 

Manus is opgedragen aan Herman de mede-eigenaar van brouwerij Dampegheest, die door een tragisch ongeval op 27 mei 2014 in de brouwerij is overleden.

 

Herman wilde graag een bier brouwen van een laag alcohol percentage. Hij wilde een bier waar hij de hele avond van kon genieten. We hebben een recept samengesteld, gebrouwen en er een naam voor bedacht. Het bier zou eerst "Rakker" gaan heten. Na het overlijden van Herman is er besloten om dit bier "Manus" te noemen. Want "Manus", zo werd Herman door familie en vrienden aangesproken.

Neem contact met ons op

 

E-mail:                    info@dampegheest.nl

Tel. Kees Koot:      06 - 51 94 01 76

Vestigingsadres:   Achterweg 22, 1906 AG Limmen

Post adres:             Postbus 1, 1900 AA Castricum

 

Pilsdrinker?

 

Ben je een verstokte pilsdrinker? Probeer eens een Manus! Een mooie eerste kennismaking met het brede smaakpallet dat bier te bieden heeft.