Bezoek ons!

Volg ons!

Vind ons!

Rondleiding

 

Wij laten je met alle trots zien waar en hoe de Dampegheest bieren worden gebrouwen, we vertellen je graag hoe we met eigen handen deze brouwerij hebben opgebouwd en we laten je met alle plezier onze bieren proeven. Een leuke, gezellige en educatieve rondleiding in de brouwerij met je vrienden, vriendinnen, collega's of sportteam.

 

Details

Een rondleiding in de brouwerij duurt tussen de 1 รก 1,5 uur en men krijgt de gelegenheid om verschillende bieren van Dampegheest te proeven. De kosten van een rondleiding zijn 10 euro per persoon en de rondleiding kan plaatsvinden bij minimaal 10 personen. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.

 

 

 

Plan een rondleiding

Zin in een rondleiding? E-mail Carla Koot op info@dampegheest.nl met de gewenste datum, tijd en aantal personen en je hoort of het schikt!

Contact

 

E-mail:                     info@dampegheest.nl

Tel. Kees Koot:      06 - 51 94 01 76

 

Verkoop:

E-mail:                     verkoop@dampegheest.nl

Tel. Perry Koot:      06 - 54 33 13 83

 

Bezoekadres:         Achterweg 22, 1906 AG Limmen

Postadres:              Postbus 1, 1900 AA Castricum

Locatie Brouwerij

 

De brouwerij is gesitueerd in het voormalige kaaspakhuis van de zuivelfabriek in Limmen. Tegenover de voetbalvereniging op de hoek van de Dampegheestlaan en de Achterweg. Er is meer dan genoeg plek om te parkeren en voor de fietsers is er een heuse Dampegheest-fietsenstalling.

 

Het bezoekadres is: Achterweg 22, 1906 AG Limmen